}) DramaTown: H Ολγα Κεφαλογιάννη μιλάει για το τέλος του γάμου της

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

H Ολγα Κεφαλογιάννη μιλάει για το τέλος του γάμου της



Η Ολγα Κεφαλογιάννη, πρώτη σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά προσωπική συνέντευξη στην «Athens Voice» και στην Ελένη Κυριακίδου. Ο τίτλος της συνέντευξης χαρακτηριστικός: «Η Ολγα Κεφαλογιάννη γυρίζει σελίδα».....
  

 Τι σημαίνει αυτό; Οχι, η κυρία Κεφαλογιάννη δεν φεύγει από την πολιτική, ούτε από τη ΝΔ, αν και στέκεται στο γεγονός ότι δεν πήρε υπουργείο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – «στην πολιτική οι “πικρίες” και οι εμμονές δεν κάνουν καλό. Πάντα κοιτάμε μπροστά. Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να μη συμμετάσχω στο κυβερνητικό σχήμα, η οποία και εξηγήθηκε επαρκώς. Από τότε έχουν περάσει έξι μήνες μιας συνολικής προσπάθειας να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα. Η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και εμείς οι βουλευτές τη δική μας», λέει με νόημα.  

 Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι η κυρία Κεφαλογιάννη μιλάει για πρώτη φορά για το τέλος του δεκαετούς γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη –είχαν παντρευτεί το 2010 στο Κολωνάκι, αλλά πάει τελείωσε, προφανώς αυτή είναι η σελίδα που γυρίζει τώρα.   

Η ερώτηση που έγινε στη βουλευτή της ΝΔ ήταν η εξής: 

  Σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;   

Και η απάντηση: «Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή». 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου