}) DramaTown: H Μπακογιάννη πανηγυρίζει που είναι επιτέλους... κοντή

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

H Μπακογιάννη πανηγυρίζει που είναι επιτέλους... κοντή


Είναι σπάνιος ο αυτοσαρκασμός στην πολιτική και ακόμα πιο σπάνιος στην ελληνική πολιτική. Αυτό όμως το δυσεύρετο στοιχείο το έχει η Ντόρα Μπακογιάννη. Και το αποδεικνύει συχνά πυκνά στα social media....
   

H βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε προ ημερών στο ίδιο πλοίο, στο «Κρήτη ΙΙ», σε ένα από τα ταξίδια της προς την εκλογική της περιφέρεια. Εκεί συνάντησε τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον γιο της, δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Πόζαρε μαζί τους και ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία με τη λεζάντα: «επιτέλους κοντή!» 

Με παροιμιώδες ύψος, σήμα κατατεθέν της φαμίλιας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η κυρία Μπακογιάννη έχει αφήσει εποχή ως η «ψηλή» της ελληνικής πολιτικής σκηνής, συχνά επισκιάζοντας τους άρρενες συναδέλφους της. Τελικά βρήκε δύο ψηλότερους να ποζάρει μαζί τους, τον ύψους 2 μ. πρώην μπασκετμπολίστα κ. Κικίλια και τον ύψους 1,94 μ. γιο της.   

Για την Ιστορία η κυρία Μπακογιάννη είναι και ελάχιστα πιο κοντή από τον αδελφό της, τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που βλέπει τον κόσμο από το 1,89 μ.
 Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου