}) DramaTown: H δήμαρχος της Κέρκυρας στα χνάρια της Μαρίνας Πατούλη - μπορεί;

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

H δήμαρχος της Κέρκυρας στα χνάρια της Μαρίνας Πατούλη - μπορεί;


 Φαίνεται ότι η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, έχει κάνει ένα είδος σχολής. Το εκτυφλωτικά αυτοκρατορικό ντύσιμο, οι πόζες, η προβολή μέσω social media δημιούργησαν ένα μοντέλο δημοσίου προσώπου που βρίσκει μιμητές.....


 Βέβαια, όπως μάς έδειξαν και οι πρόσφατες φωτογραφίες του ζεύγους Πατούλη από το Λονδίνο όπου πέρασαν τις πρώτες ημέρες του 2020, δεν είναι εύκολο για μια κυρία να μιμηθεί τη Μαρίνα.

   Ομως φαίνεται ότι η νέα δήμαρχος της Κέρκυρας, η αξιότιμη Μερόπη Υδραίου, έκανε μια προσπάθεια. 

  Η κυρία Υδραίου, γαλάζια υποψήφια χωρίς όμως επίσημο χρίσμα, εξελέγη πανηγυρικά στη δημαρχία του Nησιού των Φαιάκων στις τελευταίες εκλογές, κατατροπώνοντας στον β’ γύρο, με ποσοστό 65,30%, τον αντίπαλό της, επίσης «γαλάζιο» και παλαιό δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή.   

Στο μήνυμά της στο Facebook για το νέο έτος, η κυρία Κυπραίου ποζάρισε στο δημαρχείο, όπως μαρτυρούν οι σημαίες πίσω της, καθισμένη σε μια καρέκλα που θυμίζει θρόνο και φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό σύνολο. 

Οντως μια εντυπωσιακή πόζα. Αλλά θέλει πολλή προσπάθεια ακόμα για να πλησιάσει την τελειότητα της κυρίας Πατούλη. Διότι σε κάτι τέτοια σημασία έχει η λεπτομέρεια: δύο χρησιμοποιημένα ποτήρια αριστερά και ένα ξεχαρβαλωμένο ρούτερ για Internet δεξιά, χαλούν την όμορφη εικόνα. 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου