}) DramaTown: H Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στη Βουλή

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

H Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε την εμφάνιση της χρονιάς στη Βουλή


Εντάξει, είναι ένας δύσκολος αγώνας. Οταν από τα βουλευτικά έδρανα έχουν περάσει μια πλουμιστή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ένας easy rider Κλέων Γρηγοριάδης ή ακόμα και ένα αερικό σαν τον Κρίτωνα Αρσένη, το να αναδειχθείς σε εμφάνιση της χρονιάς 2019 θέλει κόπο. Και τρόπο......   


Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ τα κατάφερε, με την εμφάνισή της την Τετάρτη στη Βουλή, στην αίθουσα της Γερουσίας όπου συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός της.  

 Η νεαρή βουλευτής εντυπωσίασε συναδέλφους και φωτογράφους με το total black ντύσιμο: ένα κατάμαυρο πουλόβερ ζιβάγκο να της αγκαλιάζει ζεστά τον λαιμό, ένα επιβλητικό πέτσινο μαύρο παντελόνι που τελειώνει στη μέση της γάμπας –κάτι σαν κάπρι της dominatrice– και δύο εντυπωσιακά καλόγουστα και αστραφτερά μποτίνια από τα οποία ξεπηδούσαν δύο δαντελωτές μαύρες κάλτσες. 

Αν έχει κάποια σημασία –και επειδή ο από πίσω φαίνεται να αγνοεί την κυρία Νοτοπούλου (ή να την τραβάει με το κινητό του)– η βουλευτής Θεσσαλονίκης παρακολούθησε τις εργασίες της ΚΟ και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα δίπλα στον Γιάννη Ραγκούση. 

Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου