}) DramaTown: Ονειρούπολη» Δράμας – Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Ονειρούπολη» Δράμας – Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων


Την κινητήριο δύναμη των Χριστουγέννων, την Αγάπη, ανακαλύπτουν και ζουν για μια ακόμη χρονιά μικροί και μεγάλοι στην Ονειρούπολη. Για 16η χρονιά η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων χτυπά στη Δράμα και στο χωριό του Αη Βασίλη, όπου οργανώνεται η μεγάλη γιορτή που γοητεύει όσους είναι ή νιώθουν ακόμα παιδιά.
Με κεντρικό σύνθημα.....
«Η Αγάπη όλα τα κινεί», ο δήμος Δράμας, τα στελέχη της Ονειρούπολης, οι δεκάδες εθελοντές αλλά και τα ξωτικά της χριστουγεννιάτικης πόλης ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης, ο Ονειρούλης και η πολική αρκούδα μεταφέρουν όλους τους επισκέπτες σε μια εορταστική ατμόσφαιρα όπου η ΑΓΑΠΗ πρωταγωνιστεί, είναι κυρίαρχο συναίσθημα.

Οι πύλες της Ονειρούπολης άνοιξαν φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, για να υποδεχθεί τους χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2020 το χωριό του Αη Βασίλη ζωντανεύει κάθε μέρα, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, διασκέδαση, πολλές εκπλήξεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες για παιδιά, συναυλίες και το σημαντικότερο: πολύ παιχνίδι!

Ο Αη Βασίλης, πάντα χαμογελαστός υποδέχεται τους μικρούς φίλους στο παραμυθένιο σπίτι του, κι εκεί, διπλά στο τζάκι, φωτογραφίζεται μαζί τους, ανταλλάσει ευχές και τους προσφέρει μικρά δώρα.


Φέτος, στους παραμυθένιους δρόμους της Ονειρούπολης τα παιδιά «ζωντανεύουν» αγαπημένα παραμύθια, κερδίζουν το παράσημο των ξωτικών και ζουν μαγικές διαδρομές στην πόλη των ονείρων. Αφήνονται στις μασκότ να τα παρασύρουν με τη μαγική τους ενέργεια, επισκέπτονται την «Κιβωτό του Κόσμου» για να γεμίσουν συναισθήματα και δίνουν μια ευχή στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γίνονται ζωγράφοι, μουσικοί, εξερευνητές, ξυλουργοί, ζαχαροπλάστες ή τραγουδιστές, δημιουργώντας τις πιο ζωντανές και όμορφες αναμνήσεις για μια ολόκληρη χρονιά.

Εξάλλου τι είναι Χριστούγεννα πέρα από όμορφα δώρα, ζεστές ευχές, πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα, έντονη δράση, λαμπερά στολίδια και πολύ παιχνίδι. Με άλλα λόγια είναι μια ονειρεμένη γιορτή που (και φέτος) τη ζουν μικροί και μεγάλοι και την απολαμβάνουν στην Ονειρούπολη!

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου