}) DramaTown: ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ο Κ.Α.Ο. ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΟΔ
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Κ.Α.Ο.Δ. την Τρίτη 24-12-2019 ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία του για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του οργανισμού ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Η ανακοίνωση αναφέρει:....

<<Αυτά τα Χριστούγεννα ο Κ.Α.Ο. Δράμας στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στέλνουμε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΚΑΟΔ έως 15-01-2020 και χαρίζουμε χαμόγελα στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η χρέωση είναι 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας. Το 19810 είναι το 5ψηφιο οικονομικής ενίσχυσης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί όλο το χρόνο και τα έσοδα αποδίδονται απευθείας για τις ανάγκες του. >>
Χρησιμοποιήστε το παρακάτω link για να παρακολουθήσετε το βίντεο: https://youtu.be/4JZ6cBkxDIk


Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει την Π.Ε. Δράμας για την πολύτιμη αρωγή και υποστήριξη στο εγχείρημα, την ΔΕΚΠΟΤΑ που παραχώρησε τα σπιτάκια της Ονειρούπολης για τις ανάγκες των γυρισμάτων και φυσικά τον Δημήτρη Γρηγορέλη για την αμέριστη συμπαράσταση και την καταπληκτική παραγωγή, τον σκηνοθέτη Κωστή Μελιάδη για την έμπειρη καθοδήγηση, τον Μάρκο Φαϊτά από τη σχολή Modern Music Academy για τον μουσικό συντονισμό και τον εθελοντή της Ονειρούπολης Σταύρο Κασαπίδη για την υπέροχη ζωγραφική προσώπου.

Εννοείται, ότι χωρίς την συμμετοχή των παιδιών θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας αποδεικνύοντας τη διάθεσή τους για να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας.
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους!
Καλές γιορτές
ΣΑΒΒΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΚΑΟΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου